Sajtóközlemény                                                                            

Az Arida Kkt. kapacitásbővítő beruházása

Az ARIDA Kkt. a „Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázati konstrukció keretében 6,45 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el. A projekt összes költsége 12,9 millió forint volt, amelyből gépbeszerzés valósult meg.

A beruházást az Arida Kkt. 8477 Tüskevár Kossuth L. u. 48. szám alatti telephelyén hajtotta végre. A vállalkozás fő profilja, tevékenysége az Általános épülettakarítás és Egyéb speciális szaképítés, melyhez a technológiai fejlesztés is társult.

Az ARIDA Kkt. a beruházását 2016.10.04.-én indította a 2016/10/4/A-s számú adásvételi szerződés aláírásával. A projekt keretein belül beszerzésre került egy darab HAKO Scrubbmaster B 90 - 85 cm munkaszélességű felmosóautomata gép és egy darab HAKO Scrubmaster B 115 R TB 75 felmosóautomata gép. E két gép segítségével a vállalkozás óránkénti padlótisztítási kapacitását 8000 m2-rel növelte. A projekt zárására 2016.11.30.-val került sor, ekkor történt meg a HAKO Scrubmaster B 115 R TB 75 felmosóautomata üzembe-helyezése. A projekt a tervezetthez képest időben eltolódott, mivel a vállalkozás mindenképpen kivárta a pályázat pozitív elbírálását. Továbbá a beruházásban történt gépmódosítás is, mely a piaci körülmények hatására következett be. A beruházás által a vállalkozás tovább növelte szolgáltatási, termelési kapacitását és ezt követően biztosította megrendelői elégedettségét.

 

További információ kérhető:

Marsi András, ügyvezető

Elérhetőség (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

EU logo


 

Partnereink

hix logo

BiYo product Logo

ferro pharma logo

dibusz logo

Dibusz Kft.

zöld út logo 01

 

 

 

 

pályzatírás

 

okotermek web okotermek.hu