Az Ökosys Zrt. 2009 óta jelentős számú sikeres online marketing projektet vitt véghez. Projektjeink mindig követték az éppen aktuális trendeket, és az internetes változásokat. Egyedi weboldalakat, komplex web portálokat készítettünk és fejlesztettünk, online üzleti stratégiát dolgoztunk ki magyar és külföldi cégeknek, közösségi médiába való belépést készítettük elő, útmutatót adtunk PR kommunikációban is.

Egyedi, cégre szabott fejlesztéseinket alkalmazzuk 2009 óta az Európai uniós pályázatok során, ahol 100%-os sikerrátánk.

Weboldal és webshop  tervezés és kivitelezés:

1.WEBDESIGN: Egy website számos kihívásnak kell, hogy megfeleljen. Cégkoncepciónk szerves eleme olyan weboldalak „alkotása”, melyek egyaránt kielégítik megbízóink és ügyfeleik igényeit is. Egyedülálló webdesign, ötletgazdag logótervezés és hasznos online trükkök!

2.Szerkeszthetőség: Ahhoz, hogy weboldala mindig naprakész legyen, nélkülözhetetlen az egyszerű és gyors szerkeszthetőség. A mi rendszerünk segítségével saját maga végezheti adminisztrációs feladatait weboldalán, amely nem csupán költséghatékony, de időtakarékos megoldás is.

3.Hatékonyság: A SEO elősegíti, hogy weboldala a legjobb pozíciókat foglalja el a világhálón utazó keresőprogramokban. Ezáltal a weblap értékesebb, vállalkozása pedig eredményesebb lehet!

Weboldal népszerűsítés

Az internetes piac, amit a weboldalak céloznak, az internet jellegzetességéből eredően napról napra változik. 

A keresőmarketing az internetes keresőmotorokra épülve két alapvető szempont szerint halad: a keresőkbe hirdetések elhelyezése melyek szponzorált megjelenést biztosítanak, illetve a konkrét kereső optimalizálás, amely a weboldalak láthatóságát, kereső motorokban való elhelyezését javítja, küzdi fel az első oldal felé. 

Online arculattervezés

Egy cégnél az első benyomást a külsőségek adják az érdeklődő számára. Ezért nagyon fontos egy igényesen megtervezett és elkészített arculat.

A jó design felkelti a leendő ügyfelek és partnerek figyelmét, bizalmat ébreszt, valamint közvetíti a szolgáltatás jellegét és üzenetét. Mindezt csak egy jól átgondolt, előre eltervezett koncepció mentén kialakított arculat képes magas szinten ellátni. 

Közösségi médiába való bevezetés és menedzselés

Szinte minden vállalkozás, legyen az akár milliárdos árbevételű vagy sokkal kisebb, egyre nagyobb érdeklődést mutat a facebook iránt.

A facebookon ott van az Ön jelenlegi és leendő vevőinek a többsége, hiszen mára a Facebook beépült a mindennapi életünkbe. Nagyon sokan még mobil szolgáltatásokat is igénybe véve a nap 24 órájában aktívan figyelik, mi történik a Facebook fiókjukban

 

Partnereink

hix logo

BiYo product Logo

ferro pharma logo

dibusz logo

Dibusz Kft.

zöld út logo 01

 

 

 

 

 

okotermek web okotermek.hu