Üzleti információ,az emberek várják a nagy ötletet, a megvilágosodást,de 100-ból talán egynek sikerül.

Mi ennek az oka?

Az hogy mindenki más és mindenki másképp gondolkozik. Ami nekem lehetőség az másnak felesleges információ. Ha tovább akarsz lépni és szükséged van néhány ötletre és információra, akkor jó helyen jársz ennek az oldalnak a célja üzleti információ gyűjtése és továbbítása.

Az üzleti információ vállalati portál célja a meglévő és új partnereink támogatása online megoldásokkal, amik kiterjednek pályázatokkal kapcsolatos tanácsadásra (Pályázat készítés, pályázat menedzselés, vállaltirányítási rendszerek készítése, szoftver fejlesztés, hr tanácsadás, vállalkozások gazdasági támogatása)

A partnereknek nem kell önálló e fejlesztést végrehajtaniuk a rendszerük felügyeletének a végrehajtására, mivel a kifejlesztett webes felületen ügyfélkapun keresztül a regisztrált ügyfelek hozzáférhetnek a saját belső ellenőrzési rendszerükhöz. A rendszer támogatására az oldal tartalmazza a belső ellenőrzési rendszeren felül koncentrációs teszt értékelő programot, IQ teszt és értékel? programot, személyiség teszteket és ezek értékelő programját, amelyek a partnerek HR tevékenységeit képesek támogatni. Az oldalon található szolgáltatások egyenként és együttesen is igénybe vehetők a partnerek igényeinek megfelelően.

A weboldal segítségével a cégvezetők naprakész információkkal rendelkezhetnek a vállalatirányítást és az operatív vezetést érintő feladatokról és azok állapotáról, valamint a HR területet érintő jelentkező munkatársak képességeiről és adottságairól, amelyeket a beépített tesztek alapján a programok automatikusan értékelnek és feldolgoznak. A döntés előkészítés ennek az oldalnak segítségével a minőségirányítási rendszer, új munkatársak felvétele, munkatársak képzési igényének a felmérése területeken megoldottá válik.

Sebestyén Tibor

 

Partnereink

hix logo

BiYo product Logo

ferro pharma logo

dibusz logo

Dibusz Kft.

zöld út logo 01

 

 

 

 

 

okotermek web okotermek.hu